FOTOGRAFIRANJE

Fotografiranje razredov učencev bo na naši šoli izvedeno 6. 11. 2017 ( ponedeljek).

Spoštovani starši,

 

v ponedeljek, 6.11 bo na vaši šoli bo potekalo skupinsko in posamično-portretno fotografiranje:

 

Fotografije naročite na spletnem naslovu:  fotonarocilo.com

   Geslo za vstop: bo sporočeno v natisnjeni obliki!

 

Če se prvič srečujete z naročanjem prek spleta, vam priporočamo, da si po vstopu na spletno stran najprej preberete zavihek POMOČ PRI NAROČANJU, ki je na dnu strani.

 

Namenski program omogoča preprosto naročanje s pametnim telefonom, možno je plačilo s Klikom NLB, Mastecardom, Viso in predračunom oziroma nakazilom na TRR.

 

Prosimo, da fotografije naročite takoj in plačate najpozneje dan po fotografiranju.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Kako naročim?

V spletno trgovino vstopite z geslom. V njej se na izhodiščno domačo stran z vsemi izdelki lahko vrnete vedno, ko kliknete na logotip FotoPrijatelj (levo zgoraj).

 

Najprej naberete vse izdelke za otroka, potem v nakupovalnem vozičku dodate podatke o otroku in Vaše podatke. Na koncu oddate naročilo. (Če imate več otrok je podroben posto- pek v nadaljevanju.)

 

NABIRANJE IZDELKOV ZA OTROKA

Kliknite na sličico želenega izdelka. Odprla se Vam bo slika izdelka z opisom in gumbom za naročanje. Kliknite na Naročite. Vrnili se boste na domačo stran, na vrhu strani, v rubriki Vaš nakupovalni voziček pa se bo izpisala vrednost pravkar nabranega izdelka. Ponovite postopek z vsemi izdelki, ki jih želite nabrati za prvega otroka. Ko končate z nabiranjem, kliknite na vrhu strani Vaš nakupovalni voziček

 

NAKUPOVALNI VOZIČEK

V tabeli na vrhu so navedeni izdelki, ki ste jih nabrali. V polju količina lahko spreminjate količino, v polju znesek s klikom na x v rdečem krogcu lahko izbrišete izdelek. (Če želite dodati še kakšen izdelek, se lahko s klikom na logotip FotoPrijatelj vrnete na domačo stran.) Podatki o naročniku

Nabranim izdelkom morate zdaj dodati podatke o otroku, ki bo fotografiran in Vaše podatke. Podatki, označeni z rdečimi zvezdicami, so obvezni in jih morate vnesti v obrazec. Obvezno morate izbrati način plačila in označiti, da se strinjate s splošnimi pogoji poslovanja.

Način plačila

Ponujamo vam plačilo po predračunu, Klikom NLB, Mastercardom, Viso. Po oddanem naročilu boste prejeli po elektronski pošti obvestilo z vsebino naročila in podatki, potrebnimi za naka- zilo, ki ga boste izvedli na pošti, banki, spletu itd.

 

NAROČILO ZA NASLEDNJEGA OTROKA

Ko ste izbrali način plačila in označili, da se strinjate s pogoji poslovanja, lahko s klikom na NAROČILO ZA NASLEDNJEGA OTROKA ponovite postopke naročanja in izvedete naročilo še za ostale vaše otroke, če obiskujejo isti šolo ali vrtec. Tako boste prejeli samo en račun za vse otroke.

 

POZOR!

Vaše dokončno naročilo (za enega ali več otrok) nam boste oddali šele, ko boste na dnu nakupovalnega vozička kliknili na gumb: ODDAJ NAROČILO.

 

Če ne morete sami izvesti naročila, lahko to za Vas naredi kdorkoli (sorodnik, znanec itd.).

Vpiše naj Vaše pravilne podatke, podatke Vašega otroka in elektronski naslov, na katerega bo poslan predračun, ki ga boste poravnali na plačilnem mestu (banka, pošta itd.)

 

Naknadno združevanje naročil! Najbolje je oddati eno naročilo za vse otroke hkrati. Če ste pomotoma kljub temu morda oddali več ločenih naročil za otroke, lahko vse naročeno plačate v enkratnem znesku, pomembno je le, da pravilno navedete sklic, ki ste ga prejeli z naročilom enega od otrok!

Če otrok zboli? V primeru da bo Vaš otrok odsoten na dan fotografiranja, Vam bomo vrnili plačano kupnino na vaš TRR, ki nam ga boste sporočili.

Če vam fotografija ne ugaja? Če Vam fotografija ni všeč, jo lahko vrnete in vrnili Vam bomo kupnino.

Objavil Marko Valenčič 27. 10. 2017