Vabilo fakultete za računalništvo (FRI)

Fakulteta za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani v sodelovanju s Pedagoško fakulteto Univerze v Ljubljani in s projektom Središče karierne orientacije zahod (SKOZ), ki ga koordinira Gimnazija Vič, v času poletnih šolskih počitnic, od 26. 6. do 13. 7. 2018 izvaja enotedenske delavnice. Te so namenjene osnovnošolcem, srednješolcem in študentom, ki želijo izpopolniti in nadgraditi svoje znanje s področja računalništva, informatike in razvoja aplikacij.

Spoštovani,

 
Delavnice, ki jih pripravljamo že več kot deset let, so med osnovnošolci zelo priljubljene, saj otrokom na sproščen način približajo osnove programiranja in računalniškega mišljenja, zato vas prosimo, da spodnjo novico posredujete otrokom oziroma njihovim staršem.
 
Poletna šola FRI
Tudi letos na Fakulteti za računalništvo in informatiko Univerze v Ljubljani pripravljajo Poletno šolo FRI z raznolikimi delavnicami za osnovnošolce.
Zelo praktično zastavljene delavnice otrokom skozi igro in zanimive izzive omogočajo poglobljeno, a sproščeno spoznavanje z osnovami programiranja, robotike in interneta stvari.
Delavnice vodijo strokovnjaki s Fakultete za računalništvo in informatiko in s Pedagoške fakultete UL, ki želijo otrokom približati računalniška znanja, ki so v današnjem svetu nepogrešljiva.
Termin delavnic:
  • 1. termin: od 26. 6. do 29. 6. 2018
  • 2. termin: od 2. 7. do 6. 7. 2018
  • 3. termin: od 9. 7. do 13. 7. 2018
Prijava na delavnico: 65 EUR
Odprtje prijav: petek, 30. marec 2018, ob 10.00 uri
 
Več o prijavi in delavnicah si preberite na spletni strani.
 
 
Hvala in lep pozdrav,
Univerza v Ljubljani
Fakulteta za računalništvo
in informatiko
Alenka Bone
Služba za komuniciranje / Public Relations

Fakulteta za računalništvo in informatiko / Faculty of Computer and Information Science

Večna pot 113, SI-1000 Ljubljana, Slovenija / Slovenia
T.: +386 1 4798 110
 

 

 

 

Objavil Marko Valenčič 29. 3. 2018