VABILO NA ODPRTJE PRIZIDKA PRI OSNOVNI ŠOLI SIMONA JENKA SMLEDNIK

Spoštovani,

v tem šolskem letu smo pri Osnovni šoli Simona Jenka Smlednik zgradili prizidek, s katerim smo rešili prostorsko stisko ob naraščanju števila učencev v šoli. Poleg novih učilnic, kabinetov, garderob, povečane jedilnice in drugih prostorov je šola pridobila tudi novo pokrito kolesarnico. Z novo pridobitvijo so zagotovljeni pogoji za dvooddelčno devetletno osnovno šolo.

Veseli smo, da nam je s pomočjo ministrstva uspelo realizirati dober milijon evrov vredno investicijo. Projekt je prek razpisa za sofinanciranje investicij v vrtce in osnovne šole podprlo Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, ki je prispevalo dobrega pol milijona evrov.

Ker gre za največjo investicijo Občine Medvode na področju družbenih dejavnosti v preteklem letu, želimo s kratko slovesnostjo uradno predati prostore v uporabo, zato vas vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 9. junija 2022, ob 18. uri, na krajši slovesnosti. Prireditev bo potekala v telovadnici Osnovne šole Simona Jenka Smlednik (Smlednik 73, 1216 Smlednik). Vstop bo možen neposredno v telovadnico ob nogometnem igrišču. Učencem šole se bo pri kratkem kulturnem programu pridružil tudi pevec Challe Salle. Po prireditvi si boste lahko ogledali nove prostore in obujali spomine na svoje šolske dni.

Vabljeni, da združite prijetno s koristnim in na prireditev pridete peš. Prosimo vas, da svojo prisotnost potrdite z odgovorom na to elektronsko sporočilo.

Veselimo se srečanja z vami!

Marko Valenčič,

ravnatelj OŠ Simona Jenka Smlednik

Nejc Smole,

župan Občine Medvode

Skip to content