Začetek pouka na daljavo

Spoštovani, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARS-CoV-2 se začasno, v tednu od 19. 10. 2020 do 23. 10. 2020, vzgojno-izobraževalno delo izvaja prilagojeno in sicer: učenci od 1. do vključno 5. razreda se izobražujejo v šoli, učenci od vključno 6. do 9. razreda se izobražujejo na daljavo.

Spoštovani,

prehod na izvajanje pouka na daljavo smo na naši šoli pripravili v skladu s priporočili, ki so jih vse šole prejele že 20. avgusta 2020. Na šoli bomo vzgojno-izobraževalni proces izvajali preko spletne aplikacije MS Teams.  Učenci pa bodo lahko navodila pogledali v spletnih učilnicah v omenjeni aplikaciji. S poukom bodo preko aplikacije  pričeli vsak dan ob 8.30, praviloma po urniku. Urnika v naslednjem tednu ne bomo spreminjali, ostaja enak, bo pa količina učne snovi za posamezen predmet prilagojena delu na daljavo.

Malico in kosilo bomo s ponedeljkom, 19. 10. 2020, za vse učence od 6. do 9. razreda odpovedali.

Za učence od 1. do vključno 5. razreda pouk poteka po urniku, prav tako ostaja vozni red šolskih prevozov nespremenjen. Podaljšano bivanje in jutranje varstvo se izvaja po urniku.

V času od 26. 10. 2020 do 30. 10. 2020 bodo jesenske počitnice, ki naj bodo namenjene vam in vaši družini. Upajmo, da se bo epidemiološka slika kmalu izboljšala in bo vlada lahko sprejela odločitev glede nadaljevanja vzgojno-izobraževalnega procesa po modelu B, kar verjamem, da si vsi skupaj najbolj želimo.

Vse aktualne informacije bomo objavljali na spletni šole, zato vas prosimo, da jih redno spremljate.

 

Ostanite zdravi vi in vaši najbližji.

                                                                                                               Marko Valenčič, ravnatelj

Objavil Marko Valenčič 16. 10. 2020