Dan odprtih vrat

Vabilo na Dan odprtih vrat Instituta "Jožef Stefan" - spoznajte vrhunsko znanost - od koderkoli

Spoštovane in spoštovani

 

Posredujemo vabilo Instituta "Jožev Štefan"

 

Pošiljamo Vam vabilo na Dan odprtih vrat Instituta "Jožef Stefan". Dogodek je namenjen splošni javnosti, še posebej bomo veseli učencev, dijakov, njihovih staršev in učiteljev. Lepo vas prosimo, če ga lahko posredujete sodelavcem in učencem.  

 

 

V soboto 27. marca 2021 od 9:00 do 14:00 se bo odvijal epidemiološkim razmeram prilagojen Dan odprtih vrat Instituta »Jožef Stefan«, ki je namenjen ogledu in spoznavanju našega največjega raziskovalnega inštituta.

 

Prva izvedba Dneva odprtih vrat na daljavo omogoča, da se sami, v družinskem ali prijateljskem krogu v predstavitve in pogovore o raziskovanju, vključite od koderkoli.

 

Za znanstvene navdušence, je dostopnih 29 raziskovalnih odsekov in centrov, zbranih v 10 programov, ki so povezani v 4 tematske sklope: a) Snov, internet, biotehnologija, v) Biologija, kemija, fizika, d) Znanje, sistemi, materiali, okolje in d) Energija.

 

Z raziskovalci se boste lahko o njihovem delu in področjih raziskav pogovorili v okviru eno-urnih predstavitev. Pripravljeni so tudi termini v angleščini za angleško govoreče obiskovalce.

 

Z željo, da se med znanstveniki in obiskovalci v okviru obiska na daljavo razvije pogovor, je udeležba na posameznem programu številčno omejena, zato se priporoča, da si za področja, ki vas najbolj zanimajo, rezervirate svoje mesto. Prijave se zbira do zapolnitve mest. Več informacij o programih, prijavah in načinu udeležbe, je dostopnih na spletni strani www.dov.ijs.si

Vabljeni!

--

Center za prenos tehnologij in inovacij (CTT)

Institut »Jožef Stefan« | Jamova cesta 39 | SI-1000 Ljubljana |  Slovenia
tel.: (+386) 1 477 3224 | e-mail:  ijsobiski@ijs.si

http://tehnologije.ijs.si | Follow us:  Facebook |  Twitter

 

 

Objavil Marko Valenčič 17. 3. 2021